1178 Saten Bronz Inchis

Mai multe vizualizări

1178 Saten Bronz Inchis
460,00 RON

Disponibilitate: În stoc

Pantofi de înaltă performanță cu susținere înaltă a arcului și fixare mai îngustă
Perfect echilibrat cu călcâiul stiletto nou disponibil la înălțimea tocului de 6.35 cm si 7.62 cm.
Acest model este realizat pe toc stiletto, care face parte din gama Supadance de înaltă performanță. Modelele realizate pe aceste "plicuri" sunt toate într-o formă mai subțire și arc mai înalt, decat stilurile pe tocuri Flare, Contour și Slim.
Lungimea tălpii a fost ajustată pentru a se încheia cu vârful degetelor, preferată de dansatorii competitive;
Catarama patrata cu diamante logo auriu Supadance
Nou branț flexibil pentru o mai mare confort
Proiectat clasic pe față
Curea de fixare cu două căi
Vă rugăm să rețineți: Dacă doriți să întrebați celelalte tocuri disponibile (2.5 "Contour, 3" Contour, 2.5 "Slim, 3" Slim), completați formularul din dreapta, informații despre cum să cumpărați acest stil în călcâiul respectiv.

* Câmpuri obligatorii

Descriere

Detalii

Pantofi de înaltă performanță cu susținere înaltă a arcului și fixare mai îngustă Perfect echilibrat cu călcâiul stiletto nou disponibil la înălțimea tocului de 6.35 cm si 7.62 cm. Acest model este realizat pe toc stiletto, care face parte din gama Supadance de înaltă performanță. Modelele realizate pe aceste "plicuri" sunt toate într-o formă mai subțire și arc mai înalt, decat stilurile pe tocuri Flare, Contour și Slim. Lungimea tălpii a fost ajustată pentru a se încheia cu vârful degetelor, preferată de dansatorii competitive; Catarama patrata cu diamante logo auriu Supadance Nou branț flexibil pentru o mai mare confort Proiectat clasic pe față Curea de fixare cu două căi Vă rugăm să rețineți: Dacă doriți să întrebați celelalte tocuri disponibile (2.5 "Contour, 3" Contour, 2.5 "Slim, 3" Slim), completați formularul din dreapta, informații despre cum să cumpărați acest stil în călcâiul respectiv.
Comentarii