DENPASAR s-a nascut la inceputul anului 2008, din dorinta de a furniza dansatorilor din intreaga tara echipamentul adecvat pentru ca performantele acestora sa fie la cel mai inalt nivel. DENPASAR a inceput in Romania ca reprezentanta a firmei SUPADANCE din Anglia, unul din liderii mondiali in productia de pantofi de dans cu sediul principal in Marea Britanie, langa Londra. Ulterior, firma si-a diversificat mult gama de produse, in prezent oferind dansatorilor articole ale celor mai renumite marci in domeniu din intreaga lume. Calitatea dansului sportiv romanesc a crescut foarte mult in ultimii ani, nevoia de echipament adecvat simtindu-se tot mai mult. Intelegand nevoile si prioritatile sportivilor, care ii pun pe acestia pe primul loc, am accentuat pe calitatea produselor oferite. Stim ca increderea si confortul sunt acele componente fara de care succesul nu poate fi obtinut. De aceea firma nostra lucreaza numai cu cele mai renumite marci in domeniu pentru imbracaminte, incaltaminte, accesorii ca si: Supadance, RayRose, Aida, Chrisanne, DSI International, RS, Roch-Valley, DanceCos, Bunheads, etc.

Fie ca dansati Standard, Latino, Salsa sau Tango Argentinian, la nivel amator sau profesionst, va vom furniza produse de top in design, calitate si confort, lucruri pe care le veti aprecia imediat. Pas cu pas, castigand popularitate in randul dansatorilor amatori si profesionisti, ne recomandam ca fiind un partener serios si demn de incredere.
 
Site-ul va ofera o prezentare a tuturor produselor, dandu-va posibilitatea de a analiza si alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Intrati in magazinul nostru si veti deveni clienti nostri fideli!
 
Puteti cumpara produsele firmei fie direct on-line pe acest site, fie pe mail la adresa: comenzi@denpasar.ro, fie telefonic la numarul de telefon: 0723.319975. Mai multe detalii, facand click pe Cum Cumpar?
 
Cu noi veti cuceri lumea dansului in doi!