Politica de retur

Produsele cumparate de la SC Denpasar C&C SRL Romania pot fi returnate conform legii, fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data achizitiei (cf. ord. 34/2014).
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic la 0723.31.99.75 sau pe email (office@denpasar.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse, specificand exact denumirea produsului/produselor returnat/returnate. Detaliile legate de returnarea produselor trebuie completate obligatoriu in scris.
Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat, in ambalajul sau original. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care sunt murdare, au fost deja folosite, prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returul se poate face prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat rapid. Costurile de returnare ale produselor revin in sarcina clientului.
SC Denpasar C&C SRL Romania va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata include cheltuielile de transport achitate de client la achizitionarea produselor.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in mail la office@denpasar.ro sau in Formularul de Retur. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat.
Returul produselor comandate de pe Denpasar Romania se poate face prin intermediul oricarei firme de curierat. Deoarece SC DENPASAR lucreaza cu FAN COURIER, pentru operativitatea intregului proces, va recomandam utilizarea serviciilor oferite de aceasta firma. Nr de telefon al acestei firme este 021.9336, costul transportului fiind achitat de client.